На номер 0879 182 250 желаещите да помогнат ще получат информация

...
На номер 0879 182 250 желаещите да помогнат ще получат информация
Коментари Харесай

Областна администрация – Пловдив откри горещ телефон за координация на доброволците за Карлово

На номер 0879 182 250 искащите да оказват помощ ще получат информация към кое от потърпевшите села да се насочат

Областна администрация – Пловдив откри през днешния ден парещ телефон за съгласуваност на доброволците и компаниите, които желаят да се включат в почистването и възобновяване на най-пострадалите обитаеми места от наводненията,  заяви регионалният шеф Ангел Стоев.

Номерът е 0879 182 250 и  ще работи непрекъснато. Той ще бъде оповестен на уеб страницата на регионална администрация и Община Карлово.

„ Благодарим на хората от цялата страна, които през последните дни помагаха на потърпевшите семейства. Във почистването на домовете се включиха повече от 1000 души. Очакваме стотици хора да се включат и през двата почивни дни, по тази причина е належащо да създадем дейно систематизиране по обитаемоте места “, разяснява регионалният шеф.

В момента има потребност от помощ в Богдан, Каравелово и Слатина, нужна е  освен от работна ръка, само че и дребна техника, която да може да се употребява в почистването на дворовете като багери вид „ бобкат “ и ръчни колички. Има потребност и от лопати и кофи.

„ Моля ви преди да тръгнете към обитаемоте места да се обадите на телефона и да получите ориентиране след наша съгласуваност с Община Карлово “, прикани Ангел Стоев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР